+355 (0) 69 600 14 22 / +355 (0) 69 600 14 22

Power Lines

Lexo më shumë

Power Lines

Kontrata:Linja 110Kv në Jugun e Shqipërise.Projekt Turn Key për punimet e montimit të shtyllave dhe shtrirjen e për

Profili

Voltazh i Lartë 35kV-40kV: Ndërtimi i linjave elektrike është aktiviteti kryesor i kompanisë. Ne kemi zbatuar

Rreth Nesh

Encoal sh.p.k. eshte nje kompani qe ju ofron sherbime te plota ne fushen e studimit, projektimit dhe ndertimit te linja

Telekomunikacioni

Telekomunikacioni është transmetimi i sinjaleve, mesazheve, fjalëve, shkrimeve, imazheve dhe tingujve të çdo natyre

Construction

Constructions and Installations of Power Lines, https://www.viagrageneriquefr24.com/composition-sildenafil-citrate/ Substations, Telecommunication Towers.